Από την Ελληνική λέξη τρόφη που χαρακτηρίζει ένα σύνολο ουσιών που μπορεί να αφομοιωθεί από τον άνθρωπο για την αναπλήρωση ενέργειας και την Διεθνή λέξη ingredients που  αναφέρεται στα συστατικά της τροφής η Trofingred ιδρύθηκε το 2013 για να προσφέρει στη Βιομηχανική και Βιοτεχνική αγορά συστατικά τροφίμων υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα από Διεθνής Οργανισμούς.

Με σκοπό την συνεχή εξέλιξη των τελικών προϊόντων και λαμβάνοντας υπόψιν τις Διεθνής τάσεις και ανάγκες της αγοράς έχουμε την εμπειρία να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας λύσεις για την βελτίωση των προϊόντων τους και ανάπτυξη νέων πετυχημένων προτάσεων στην αγορά.

Με μεγάλη γκάμα προϊόντων και συνταγών εφαρμογών τους προσφέρουε στην αγορά παγωτού , ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και Ho.Re.Ca. μία πλήρη σειρά έτοιμων λύσεων για προϊόντα υψηλής ποιότητας σε γευση , υφή και δομή. 

Εμπνεόμαστε από νέες ιδέες των συνεργάτων μας και  δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ακόμη και συστατικά εξατομικευμένης παραγωγής με γνώμονα τις ιδιαίτερες τοπικές ανάγκες της αγοράς.

Σας καλούμε να δοκιμάσετε τα συστατικά της επιτυχίας !